Deep Restaurant About Deep Buffet Menus Set Menu Take Away Reservation Bestil Online Contact

About Deep

Den startede i 1990 hvor den 28 år gammel Manmohan Singh kom til Danmark, for at være head chef for dengang meget populær indisk restaurant. Manmohan Singh har arbejdet for en lang række indiske restauranter i København. Men desværre er mange af de "Indiske" restauranter i København slet ikke så Indisk som de lover. Dette synes Manmohan var synd, da gæsterne ikke fik den mad oplevelse som man får når man er i Indien. Han fik ideen til at åbne en rigtig indisk restaurant og give Nordens madglad gæster den rigtig oplevelse af hvad det vil sige at spise indisk på rigtig manerer. Manmohan Singh er kun uddannet kok, men Singh familien har i flere generationer lavet mad og tjent kongehuset i Patiala Punjab. Derfor laver man mad fra hjertet af hos kokkene fra Singh familien. Den første Deep restaurant blev åbnet i januar 2007 på Vesterbrogade 89. Deep's koncept blev dannet på baggrund af indisk kultur. Alle de ting der er pyntet i Deep's restauranter har inspiration af Indiens festivaler, traditioner og farver. Fra de små fugle i vinduerne til udskåret lysende tampeller i lokalet er alt ting håndlavet. Deep restaurant har hyggelige atmosfære og masser af inspiration af Indien. Deep på vesterbrogade blev hurtigt en stor hit blandt de lokale og turisterne, derfor valgte man udvide forretningen til endnu en restaurant på Amagerbrogade 16 og en Take Away på H.C Ørsteds vej 70. Alle Deep bliver ejet af Manmohan Singh og de bliver drevet af familien mellem af Singh familien, så man finder den samme mønstre og smag i maden og service.